Olie in de kijker: Purification

Gebruik en voordelen

Als een van de bestsellers van Young Living is purification essentiële® oliemengsel een hoofdbestanddeel in veel huizen over de hele wereld - en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Citronella, Lavandin, Citroengras, Mirte, Rozemarijn en Tea Tree essentiële oliën mengen zich harmonieus om de lucht te vullen met het aroma van zoete citroenen en aardende kruiden. Diffuse Purification tijdens het afwassen, gebruik het om een persoonlijke huisverfrisser te maken of neem het mee als je op reis bent, want er is geen einde aan de veelzijdigheid van Purification.

Thuis

Deze zoete en kruidige mix, met zijn citrustonen en kruidachtige complementen, is het beste aroma om je te begroeten wanneer je je voordeur binnenloopt. Purification brengt gevoelens van vrede en tevredenheid teweeg, of u en uw dierbaren nu rond de keukentafel zitten, uitgespreid in de familiekamer voor een spelletjesavond of door het huis dansen terwijl u schoonmaakprojecten aanpakt.

YL Tip: Help Purification langer te blijven hangen door een paar druppels op wattenbollen te plaatsen en ze op te bergen in kleine ruimtes zoals ventilatieopeningen, ladenkasten of schoenen om ongewenste geuren te verbannen.

Op wasdag

Uw overnachtende gasten hebben drie dingen nodig wanneer ze bij u thuis aankomen: schone handdoeken, reservetandenborstels en lakens die de rijke geur van Purifiaction herbergen.

Om uw bezoekers ervan te overtuigen dat ze zich in een exotisch hotel bevinden, pakt u een 2-oz. spuitfles en voegt u het volgende toe:

  • 1 oz. water
  • 1 oz. toverhazelaar
  • 15 druppels Purification

Verwacht je niet snel gezelschap? Je kunt jezelf nog steeds trakteren op een aromatische ontsnapping uit het gewone. Voeg 2-4 druppels purification toe aan je was- of drogerballen om je kleding, beddengoed en dekens een schone geur te geven.

In de badkamer

Tussen de componenten citronella-olie en citroengras is Purification een game-changer in de badkamer. Er zijn zoveel manieren om het te gebruiken! Doe twee druppels aan de binnenkant van de wc-papierrol voor een frisse geur. Voeg een druppel of twee toe aan een watje en bewaar tussen vuilnisbakken en voeringen om je badkamer mooi te laten ruiken.

Maak een reiniger voor uw gootstenen en wasbak door het volgende te combineren:

  • 1 dopje Thieves® HouseholdCleaner
  • 10 druppels Purification etherische olie mix
  • 2-3 kopjes water

Til je hele badkamer naar een hoger level door purification met citroen etherische olie te verspreiden om de lucht piepend schoon te laten ruiken!

In de auto

Nu je huis een uitnodigend aroma heeft, verover je overal elders muffe geuren. Gebruik een USB Orb-diffuser™ in je auto om alle geuren te bestrijden die zich ophopen uit sporttassen, voetbalschoenen voor kinderen en pizza-afhaalmaaltijden. Je kunt ook die handige wattenboltruc gebruiken die je hierboven hebt geleerd - bewaar ze in ventilatieopeningen, onder vloermatten en in de zakken achter de voorstoelen.

Laat het daar niet bij! Revitaliseer de lucht in hotelkamers, uw kantoorcabine en openbare badkamers. Het is niet nodig om met onaangename geuren om te gaan, alleen omdat je niet thuis bent.

Ontdek wat erin zit

Leer meer over dit zorgvuldig vervaardigde essentiële oliemengsel en de oorsprong ervan. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.