Aromatherapie om creativiteit op te wekken

Heb jij dat ook soms dat jouw creativiteit ver zoek is? Ik heb soms zo van die dagen... En dan wil ik graag creëren, maar het stroomt niet. Ik kan dan uren op het net of Pinterest staan turen, maar niets staat me aan. Herkenbaar? Lees dan zeker verder.

Ik merk dat ik de laatste tijd weer veel in mijn hoofd zit. Ik zit te piekeren, weet het even allemaal niet meer. Ik heb nog al wat aan mijn hoofd de laatste tijd. Wegenwerken, die bleven aanslepen. Klanten die wegblijven, het op een ander gaan zoeken. ik pieker veel over waar het fout ging. Maar dat hoeft helemaal niet. het houdt me tegen op alle vlakken. Ik kom niet vooruit Ik zet een rem op mijn creatieve ik.  Totdat ik in augustus een webinar volgde en helemaal enthousiast werd van wat er verteld werd. Mijn hart maakte een sprongetje.

Ik zag nu wat ik nodig had. essentiële olie, 100% natuurlijk, puur, met seed-tot-seal garantie. ja daar kon ik me in vinden. Ik sta open voor alles wat natuurlijk is, geen chemische troep. En ik hou van geurtjes!

Ik kocht direct de starterskit. En enkele dagen later viel ie in mijn bus...

Helemaal hoteldebotel ging op onderzoek uit en begon te testen. Mmm wat ruiken ze lekker.

De peppermint gaf me weer een frisse blik en de lemon hielp me met mijn concentratie. De lavendel gaf me weer rust en vooral slaap, die had ik veel tekort, na het nachtpiekeren..

Kortom het hielp me weer om verder te gaan. Ik kreeg weer zin om dingen te verzetten. Joepie!

Zo enthousiast was ik dat ik snel op onderzoek uitging naar nieuwe olietjes die ook de creativiteit konden stimuleren. ik kwam uit op Orange, Frankinscense en Awaken. 3 olietjes die ik regelmatig gebruik om weer op te peppen en verder te kunnen.  Al deze olietjes zitten in de starterskit en nog veel meer. Enkel de Awaken heb ik extra aangekocht. Ook meer weten over de olietjes? Vraag dan je gratis gesprek aan via happyhsp;cindy@gmail.com

Liefs Cindy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.