In 3 stappen naar een Happy Sensitive Person.

Vaak lees ik op mijn Facebookpagina of HSP-community verhalen over hoogsensitieve personen die niet gelukkig zijn. Net omdat ze hooggevoelig zijn zien ze het als een last, een rugzakje dat ze meedragen. Ik heb dat ook een tijdje gedragen als balast. Maar nu draag ik die rugzak als talententas waar ik regelmatig dingen van uitdeel. Wil je weten hoe ik dat doe? Lees dan zeker verder.

Stap 1 BEWUSTWORDING
De eerste stap naar een gelukkig leven is bewustwording. Als je weet wat er speelt in je leven, je gevoelswereld, dan kan je makkelijker stappen ondernemen en dit bewust gebruiken om keuzes te maken. Weet je op dit moment nog niet met zekerheid of je HSP bent? Doe dan eens een test.

Ik wil je niet etiketteren, maar je helpen in je bewustwordingsproces. Maak een printscreen van de test en mail me deze terug voor extra tips.

STAP 2 AANVAARDING
Van zodra je je bewust bent van wat hooggevoeligheid is en wat de sterke kanten en valkuilen zijn. Ga je het makkelijker kunnen plaatsen. Je begint alles te aanvaarden en kan er je eigenheid in vinden.

Ik ben me heel bewust dat het een hele zoektocht is, maar weet dat je dit niet alleen hoeft te onderzoeken. Je kan altijd hulplijnen inschakelen.

Welke hulplijnen?

- je huisarts

- een psycholoog

- een coach (zoals ik)

- een training volgen

STAP 3 KEUZES MAKEN
Als je deze stap gaat toepassen, ga je nog bewuster leven en gelukkiger worden. Keuzes maken die bij je passen, die je hart jou toeroept. Je intuïtie volgen. Volg je hart, want dat klopt.

Ja en hoe doe je dat nou? Eigenlijk is dat heel simpel. Het is een keuze maken met je gevoel, wat voelt goed voor jou? Wat is je ultieme wens? En dan stoppen met erover te gaan nadenken, maar het ook uitvoeren. Van zodra je erover gaat piekeren komen je angsten naar boven en dat willen we niet.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Weet dat ik je altijd wil helpen om jouw doelen te bereiken.

Gaat het over :

- in je kracht leren staan?

- leren loslaten?

- je grenzen leren aangeven?

- je goed voelen in je vel?

- je goed voelen op je werk?

Durf jij de stap te zetten naar een nieuwe HAPPY YOU?

Klik dan op de knop en dan maken we een afspraak om JOU centraal te zetten de 10 komende weken.

Samen maken we er een mooie weg van. Omdat jij het waard bent!

"Het mooiste wat je kan worden, is jezelf!" Nu alleen nog het leren toestaan ;)

Liefs Cindy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.