Etherische oliehelden

Etherische oliehelden

Zit je welzijn in de problemen? Wat je geest en lichaam op dit moment ook nodig heeft, deze essentiële oliehelden komen je redden.

Oils To The Rescue....

Thieves etherische olie - blend- AKA: antibacterieel

Onze snelle tips:

 1. Voeg voor het slapengaan 6 druppels Thieves toe aan het water in je Aroma Spa Diffuser. De antimicrobiële eigenschappen helpen uw sinussen te zuiveren en ziektekiemen te bestrijden.
 2. Om als huishoudreiniger te gebruiken, voegt u twee druppels toe aan een vaatdoek om natuurlijk keukenoppervlakken diep te reinigen.

Essentiële olie van lavendel  Lavandula angustifolia - AKA: De slaaphulp

Onze snelle tips:

 1. Voeg een uur voor het slapengaan 6 druppels lavendel toe aan je Aroma Spa Diffuser om lichaam en geest te vertellen dat het tijd is om te gaan slapen.
 2. Maak je eigen massageolie om lichaam en geest te ontspannen voordat je naar bed gaat. Voeg 10 druppels lavendel toe aan 20 ml van uw gekozen mengolie voordat u het op de huid aanbrengt.

 

R.C.  etherische olie - blend- AKA: het decongestivum

Onze snelle tips:

 1. Voeg in een kom met net gekookt water 3-5 druppels R.C. toe en inhaleer gedurende 5 minuten met een handdoek over je hoofd om te ontstoppen en te verwijderen.
 2. Gebruik bij massage om vermoeide en pijnlijke spieren te behandelen wanneer ze zich uitgeput voelen. Voeg 10 druppels etherische olie toe aan 20 ml van uw gekozen mengolie voordat u het op de huid aanbrengt. Probeer te mengen met andere oliën om de effecten te versterken (gebruik in totaal slechts 10 druppels etherische olie, zelfs als je verschillende etherische oliën combineert)

Peppermint etherische olie - Mentha piperita - AKA: The Study Buddy

Onze snelle tips:

 1. Verspreid 3 druppels pepermint in uw Aroma Spa Diffuser om de concentratie te helpen verbeteren en het geheugen te verbeteren bij thuiswerken of thuisonderwijs.
 2. Gebruik bij massage om de bloedsomloop te stimuleren en vermoeide en pijnlijke spieren te behandelen. Voeg 3 druppels etherische olie toe aan 20 ml van uw gekozen mengolie voordat u het op de huid aanbrengt. Probeer te mengen met andere oliën om de effecten te versterken (gebruik in totaal slechts 10 druppels olie, zelfs als je verschillende etherische oliën combineert)

Citroen etherische olie - Citrus limon  - AKA: Reinigend

Onze snelle tips:

 1. Diffuse 6 druppels citroen etherische olie in uw slaapkamer elke dag. Dit helpt het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren en de aanmaak van witte bloedcellen te stimuleren, waardoor uw vermogen om ziekten te bestrijden wordt vergroot.
 2. Gebruik bij massage om het lichaam te ontgiften en de immuniteit te versterken. Voeg 10 druppels etherische olie toe aan 20 ml van uw gekozen mengolie voordat u het op de huid aanbrengt. Probeer te mengen met andere oliën om de effecten te versterken (gebruik in totaal slechts 10 druppels olie, zelfs als je verschillende etherische oliën combineert).

Wierook etherische olie - Boswellia carterii  - AKA: The Meditation Marvel

Onze snelle tips:

 1. Verspreid 6 druppels wierook in uw Aroma Spa Diffuser om een ​​gevoel van rust en kalmte te brengen, de adem te verdiepen en te ontspannen. Dit is een geweldige aanvulling op je yogasessie thuis, of gewoon om een ​​rustige sfeer te creëren terwijl je thuis ontspant.
 2. Voeg in een kom met net gekookt water 3-5 druppels wierook toe en inhaleer gedurende 5 minuten met een handdoek over je hoofd om spanning in de geest te verminderen, zodat je je kunt concentreren en vooruit kunt gaan in de besluitvorming.

Orange etherische olie - Citrus aurantium dulcis - AKA: The Positivity Promoter

Onze snelle tips:

 1. Verspreid 6 druppels sinaasappel in je Aroma Spa Diffuser om je humeur lichter te maken en angst en stress te verminderen.
 2. Gebruik bij massage om het lichaam te ontgiften en je humeur te verbeteren. Voeg 10 druppels etherische olie toe aan 20 ml van uw gekozen mengolie voordat u het op de huid aanbrengt. Probeer te mengen met andere oliën om de effecten te versterken (gebruik in totaal slechts 10 druppels olie, zelfs als je verschillende etherische oliën combineert).

Bergamot etherische olie - Citrus aurantium bergamia  - AKA: Sunshine in a Bottle

Onze snelle tip:

Verspreid 6 druppels Bergamot in uw Aroma Spa Diffuser om uw humeur thuis zonnig en warm te maken, zelfs op de dagen dat de zon niet buiten schijnt!

 

Vergeet niet dat je deze etherische oliehelden kunt combineren met aanvullende oliën om hun effecten te versterken en je aromatherapie-ervaring te personaliseren.

We zouden graag zien hoe je onze helden met essentiële oliën gebruikt, of misschien heb je er zelf een paar? Laat het ons weten op @Happyhspoils

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.