Manifesteren met een visionbord

Je dromen waar maken, het kan echt!

Elk jaar opnieuw maken we plannen, stellen we doelen. het is een typisch nieuwjaarsgebeuren om het voorbije jaar op een rij te zetten en te overdenken wat er mag veranderen, waar je naar gaat streven. En toch lukt het niet altijd om die plannen waar te maken. Hoe komt dat?

 

Vaak maken we onze plannen vanuit bewustzijn. Ons hoofd neemt het over, we zouden beter dit, we zouden beter dat...  Maar is dit ook werkelijk wat we willen, wat we diep van binnen voelen?  Sinds enkele jaren ben ik gestopt met het maken van die TODO-lijstjes.  Ik maak nu droomborden of visionborden.

Ik maak tijd en ruimte vrij om diep naar mijn binnenste kern te gaan en te gaan voelen wat er nodig is. Met een meditatie ga ik naar mijn kern en voel wat ik echt wil, ondersteund door kleuren zie ik welke stappen ik mag gaan zetten. Het maakt me blij en vooral gemotiveerd omdat mijn wensen , mijn diepste verlangens zijn.

Ok, Cindy, maar hoe ga je dan dat manifesteren, wat er op je droombord zichtbaar is?

Ik doe dit in 8 stappen, en dat gedurende 28 dagen. Dat is mijn manifestatieplan.

  • 1 = opruimen van beperkende overtuigingen 
  • 2 = tijd maken om naar binnen te keren en te voelen wat er nu speelt.
  • 3 = Weet duidelijk wat je wilt. Heb je het hier nog lastig mee, volg dan mijn gratis workshop
  • 4 = Zet je intentie en vraag het aan het universum
  • 5 = Onderneem zelf verbindende actie
  • 6 = Heb vertrouwen
  • 7 = Hou je frequentie hoog. Heb je veel last van stress of negatieve emoties zoals verdriet, frustratie … mail me dan zodat ik je wat gratis informatie kan toesturen hoe wij jou kunnen ondersteunen! Want in deze fase verslaan we allerlei koppige draken
  • 8 = Tijd om te oogsten ♥

En ja, het is echt belangrijk om al deze stappen te doorlopen.

Want maar al te vaak hoor ik hier in de praktijk dat affirmeren, en manifesteren niet lukken.  Ze hebben het allemaal al geprobeerd, maar ze vergeten stap 1.

 

Als jij nog met die beperkende overtuigingen zit dat je niets waard bent. Dat je het wel weer eens niet gaat lukken... Dan is alle moeite voor niets. Dus pak die beperkende overtuigingen aan.

 

Hoe?

Dit kan perfect met essentiêle oliën. Ja ik weet het, klinkt raar, maar ik durf je echt vertellen wat het me gebracht heeft door ze intensief te gaan gebruiken.

 

 

Wat etherische oliën me al gebracht hebben?

- Ik kon oude patronen loslaten - leven in tekorten, werd leven in overvloed

- Ik voelde me energieker , waardoor ik zin had om de dingen aan te pakken.

- Ik voelde mijn emoties meer in balans geraken

- Ik voelde de stress letter uit mijn lijf kruipen, de fysieke ongemakken verdwenen.

 

En nu stroomt het, energie stroomt. En dat geeft me ruimte, geeft me een positieve flow om de dingen waar te maken die mogen gebeuren.  En ik gun het jou ook van harte.

Denk nu niet dat het wonderpilletjes zijn, he... Nee je moet weten hoe je ze moet gebruiken en welke technieken je toepast. Eentje die ik graag gebruik is de AFT (Aroma freedom Techniek).

Wil jij weten of het ook iets is voor jou?

Laten we een babbel inlassen. Dan kunnen we kijken hoe het voor jou zou kunnen werken.

 

Of weet je gewoon, nee voel je gewoon dat jij dit nodig hebt?

twijfel dan niet langer... En bestel die oliën. Ik coach je naar dat volgende level, doe mee met het manifestatieplan.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.