“Mijn man en ik komen maar niet aan praten toe? Wat ik ook probeer, het lukt niet. Maar ik zie hem toch zo graag!”

 

“Iedereen zegt tegen me dat ik moet leren loslaten. Ik heb al alles geprobeerd maar het lukt me gewoon niet. Ik snap het niet meer.”

 

“Ik heb het gevoel dat ik op de toppen van mijn tenen loop. Ik verlang zo naar rust, vooral in mijn hoofd.”

 

“Ik zou zo graag ‘nee‘ kunnen zeggen. Ze lopen over me heen

 

Ben je klaar met piekeren en wil je een gemakkelijke en toepasbare oplossing zodat je verder kunt? Dan brengt de psychologie van kleur in de Colour Comfort methode de oplossing. Wat is jouw lievelingskleur? Van welke kleur gaan je haren recht omhoog staan? Wat zeggen die kleuren over jou? In één kleurencoachsessie leer je over de kleuren in jouw leven. En daarbovenop over de invloed daarvan op emoties, gedrag en omgeving. Eén sessie om te ervaren als aanzet voor een nieuwe weg. Na deze sessie heb jij inzichten, handvatten en weet je ook met welke kleuren je verder aan de slag kunt. Zodat jij zelf de regie in handen kan nemen van jouw af te leggen pad. Ga voor een echte doorbraak.

Wat gaan we doen?

  • Eerst en vooral kijken we naar jouw wensen, jouw hulpvraag, zodat je doelgericht je volgende stap kan zetten.
  • Ik vertel je alles over je kleurkeuze zodat je die kennis in het leven van alledag kunt inzetten en de regie (weer) in je eigen hand hebt.
  • Je ontdekt waar je sterke punten zitten, maar ook je valkuilen.
  • Je ontdekt je kleuren, die je belemmeren in het nemen van volgende stappen.
  • We maken een plan hoe je jouw kleur(en) kunt inzetten.
  • Door tijd en aandacht aan jezelf te schenken ervaar je het plezier van werken met kleur en de mogelijkheden die het je dagelijks oplevert.
  • Je leert om bewust te worden van je kleurkeuzes zodat je weet welke signalen je afgeeft. En dat gaat natuurlijk verder dan de keuzes van je kleding.

Hoe ziet de sessie er uit? 

Je schuift aan aan mijn tafel voor een intensieve sessie waarbij we kijken naar je kleurkeuzes van vroeger en nu. Elke kleur geeft informatie over jouw kwaliteiten en talenten. Wat betekenen de kleuren waar je mee gestart, maar ook waar je mee gestopt bent? Wat is de geschiedenis en waar zit de oplossing?

Door Colour Comfort worden jouw kwaliteiten helder. In sommige talenten blink je nu uit, andere verdienen misschien meer glans. Zijn er kwaliteiten die een zetje verdienen? Of zijn er die eigenlijk een beetje minder mogen? Die kleuren krijgen de aandacht. We maken een plan om de kleuren die je goed doen in te zetten in het dagelijks leven en dat maakt een wereld van verschil. Ervaar dat verschil ook op momenten die er  toe doen. Zo ga je sneller je doel bereiken.

De betekenissen van je kleurkeuzes hoor je tijdens de sessie, maar omdat je veel informatie krijgt, stuur ik je ook nog een verslag op. Met daarbij advies; op je lijf geschreven. Wat mag je vaker aan of kun je toevoegen in je dagelijks leven? Welke kleur kun je beter iets minderen? Gebruik het kleuradvies, het geeft een gevoel van groei en zelfsturing. En van bewustwording.