De Starterskit van Young Living

De Starterskit van Young Living

~STARTERSKIT MET DEWDROP DIFFUSER~ 

Als er mensen bij ons in huis komen hoor ik ze vaak zeggen, “Wat ruikt het hier lekker, wat is dat?”
Dan vertel ik vol enthousiasme over de diffuser die hier zeker 2 keer per dag aan staat met verschillende oliën. We beginnen de dag met orange en thieves voor een heerlijk opgewekte frisse start van de dag, ’s middags na school/einde van de middag, stress away en lavender om heerlijk te ontspannen (kinderen vinden dit ook heerlijk en worden hier rustig van).

Onder andere die oliën en de diffuser zitten in de starterskit.

Met deze bundel kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven. Uiteraard zijn er nog tal van andere oliën in het assortiment die elk weer allerlei toepassingen hebben.

Wat vind je allemaal in de starterskit?
•     Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch kunststof, waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden.

Tip: doe de oliën van young living niet in een standaard diffuser/luchtbevochtiger aangezien de oliën zo puur zijn dat ze dat soort plastic aantasten en dat je zonder dat je dit in de gaten hebt dat ook mee verneveld in huis!

 

•   12 van de meest gebruikte essentiële oliën van Young Living Essential Oils (elk 5 ml) die in de starterskit zitten, namelijk:
– Lemon
– Lavender
– Frankincense
– Thieves
– PanAway
– RC
– Peppermint
– Purification
– DiGize
– Copaiba
– Stress Away met daarbij een roller bal om de olie aan te brengen.
– Orange

• Om de kwaliteit van de oliën en daarmee ook de kwaliteit van de Premium Starter Kit te kunnen waarborgen werkt Young Living met een zogenaamd ‘Flexoil System’. Dit houdt in dat op het moment dat één of meerdere oliën uit de Premium Starter kit moeilijk of niet leverbaar meer zijn, Young Living deze olie(n) kan vervangen door de volgende oliën: Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree en Aroma Ease. Er wordt dan altijd vervangen door een olie met een vergelijkbaar gebruik. Elk van deze flexoliën heeft een hoeveelheid van 5 ml.

• Twee zakjes Ningxia Red, een superfood voedingssupplement.
• Tien kleine 2 ml flesjes om olie in te doen, handig om mee te nemen.
• Informatiekaartjes, waaraan je het miniflesje kunt bevestigen om te delen met anderen.
• Een aantal kaarten en folders met informatie over Young Living en de producten.

Deze Premium Starter Kits zijn de beste keuze om mee te beginnen. Je hebt dan meteen de meest gebruikte oliën (die ook gecombineerd weer veel meer toepassingen hebben) plus een onmisbare diffuser. Ik noem het dan ook vaak de EHBO-kit, eerste hulp bij ongemakken.

Wat kost het?
De Premium Starter Kit met Dew Drop diffuser  kost € 141,75 excl. btw en verzendkosten. Inclusief btw en verzending komt de totaalprijs op € 188. De totale waarde van de kit bedraagt meer dan € 330,-.

Bestel je de starterskit via mij dan krijg je er persoonlijke begeleiding bij via mij of een van mijn olie-coaches (kan ook online) en extra informatie en rollers om gelijk mee aan de slag te gaan inclusief een gratis scan d.m.v. de iTOvi of met de EO-set app.

BONUS:

- Rainbowkids programma.

- Manifestatie cursus: affirmeren met de maan

- Cursus 30 dagen eigen gebruik

- Godinnenkit: je eigen verzorgingsproducten maken.

- Cursus : Ervaar de kracht van hooggevoeligheid

- Cursus: de kunst van het leren loslaten.

- Chakra's in geuren en kleuren


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.