Krachtig in het leven staan, eigenaarschap over mijn leven, rust in mijn hoofd door creatieve uitspattingen 

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Mijn naam is Cindy Timmers en ik ben 43 jaar oud. Ik woon in het prachtige Pelt, waar ik mijn dagen doorbreng als pedagogisch coach. Naast mijn hoofdberoep ben ik met veel enthousiasme een onafhankelijk demonstrator voor Stampin’Up, een rol die me in staat stelt mijn liefde voor stempels en kaarten maken te delen.

Mijn creatieve reis begon met een eenvoudige passie voor spelen met inkt en het creëren van prachtige kaarten. Als geen ander begrijp ik de kracht van een met liefde handgemaakte kaart om emoties over te brengen en vreugde te verspreiden. Mijn voorliefde voor de clean and simple stijl en vintage elementen zie je dan ook vaak terug in mijn werk.

Met mijn workshops en tutorials wil ik anderen inspireren en begeleiden in het ontdekken van hun eigen creatieve potentieel. Ik geloof dat iedereen een kunstenaar kan zijn en ik ben er trots op om deel uit te maken van jouw creatieve reis.

Dus, sluit je aan bij mij terwijl ik speel met inkt, stempels en papier, en samen mooie herinneringen creëer in de vorm van prachtige, handgemaakte kaarten. Laat je inspireren door mijn passie en laten we samen de schoonheid van eenvoud en vintage ontdekken!