Case the designer

In mijn inzending voor het Global Design Project laat ik me leiden door de uitdagingen van Jay's case. Terwijl ik aan de kaart werk, kies ik voor een bloementhema in plaats van het voorspelbare fruitmotief, waardoor een verrassend nieuwe esthetiek ontstaat.

Lees meer »

Helemaal een: je hoofd leegmaken met creatieve uitspattingen

In onze hectische wereld, waar de dagen vaak gevuld zijn met deadlines en verplichtingen, is het van essentieel belang om momenten van creatieve ontspanning te omarmen. Een geweldige manier om je hoofd leeg te maken en tegelijkertijd je artistieke expressie te ontketenen, is door kaarten te maken met stempels. Deze creatieve activiteit combineert de rustgevende effecten van ambachtelijk bezig zijn met de bevrediging van het creëren van iets unieks.

Lees meer »

Creatieve Kaarten Maken met Stampin' Up!: Een Uitdaging in Patronen

Ben je een enthousiaste kaartenmaker die dol is op Stampin' Up! materialen en altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze week duiken we in de creatieve wereld van kaarten maken met Stampin' Up! materialen en nemen we deel aan de uitdaging van het Global Design Project (#GDP415) om te werken met patronen. Dus pak je stempels, inkten en papier erbij, want het wordt een leuke en creatieve rit!

Lees meer »

Global Design Project Challenge

Als Stampin' Up Independent Demonstrator ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn passie voor handgemaakte kaarten te delen en inspiratie te bieden aan mijn medecrafters. Recentelijk had ik de eer om deel uit te maken van het Global Design Project, een geweldige community van creatieve geesten die van over de hele wereld samenkomen om uitdagingen aan te gaan en hun vaardigheden te verbeteren. Vandaag wil ik mijn ervaring met jullie delen en jullie meenemen op mijn creatieve reis met de eerste uitdaging: Werken met een sketch.

Lees meer »

Aan de slag met de kaartenkit "A little smile"

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je creatieve vaardigheden te uiten en prachtige handgemaakte kaarten te maken? Dan is de kaartenkit  'A Little Smile' van Stampin' Up! precies wat je nodig hebt! Deze all-in-one kit is perfect voor beginners en biedt stapsgewijze instructies voor verbluffende resultaten.

Lees meer »