Olie in de kijker: Purification

Als een van de bestsellers van Young Living is purification essentiële® oliemengsel een hoofdbestanddeel in veel huizen over de hele wereld - en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Citronella, Lavandin, Citroengras, Mirte, Rozemarijn en Tea Tree essentiële oliën mengen zich harmonieus om de lucht te vullen met het aroma van zoete citroenen en aardende kruiden. Diffuse Purification tijdens het afwassen, gebruik het om een persoonlijke huisverfrisser te maken of neem het mee als je op reis bent, want er is geen einde aan de veelzijdigheid van Purification.

Lees meer »

Manifesteren met een visionbord

Elk jaar opnieuw maken we plannen, stellen we doelen. het is een typisch nieuwjaarsgebeuren om het voorbije jaar op een rij te zetten en te overdenken wat er mag veranderen, waar je naar gaat streven. En toch lukt het niet altijd om die plannen waar te maken. Hoe komt dat?

Lees meer »

Je eigen blends maken? DIY

Als je een dozijn of meer essentiële oliën hebt, begint het plezier pas echt! Maar vaak komen we met gemengde resultaten als we beginnen met het mengen van essentiële oliën. Woordspeling bedoeld!

Lees meer »

Hoe je diffuser juist reinigen?

Etherische olieverstuivers zijn HET perfecte hulpmiddel om een ​​ruimte te vernevelen. Je kan essentiële oliën uitkiezen om de zintuigen op te frissen, te reinigen, energie te geven, te gronden, op te vrolijken of te kalmeren, allemaal met behulp van een diffuser. 

Lees meer »

Hoogsensitiviteit en etherische oliën, de perfecte match!

In eerdere blogs heb ik je meer verteld over hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Vandaag ga ik ik dieper in op oliën die kunnen ondersteunen om van last naar kracht te gaan en van moe, prikkelbaar en leeggezogen naar energetisch en levenslustig. Essentiële oliën kunnen iedereen ondersteunen, maar zijn daarbij in het bijzonder goed voor HSP’ers.

Lees meer »

Massageolie - DIY

Hoe heerlijk is het om je eigen massageolie te maken en die ook nog eens heel ‘persoonlijk’ te maken? Dit kan door je eigen favoriete etherische oliën toe te voegen. Maak je eigen geur of favoriet.

Lees meer »