Case the designer

In mijn inzending voor het Global Design Project laat ik me leiden door de uitdagingen van Jay's case. Terwijl ik aan de kaart werk, kies ik voor een bloementhema in plaats van het voorspelbare fruitmotief, waardoor een verrassend nieuwe esthetiek ontstaat.

Ik vind de lat-out echt leuk en geeft veel mogelijkheden. Dus ik beslis deze te houden en het kleurtjes vind ik ook wel leuk.

Met de Sweet Thoughts Memories and More Cards als basis, voeg ik met de Petal Park stempelset levendige bloemen toe. De mix van kustkleurig cabana en petal pink inkt geeft de kaart een levendige en harmonieuze uitstraling.

Een subtiel koord voegt een speels accent toe en maakt het ontwerp tastbaarder. Mijn inzending is een viering van creativiteit en diversiteit, waarbij ik anderen aanmoedig om grenzen te verleggen en hun unieke stem te laten horen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.